tag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post3782343132405546856..comments2023-11-06T10:26:41.145+00:00Comments on Dublin Felett az Ég: Nyári sajttortaUnknownnoreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-36088609995158607302012-07-26T14:04:53.944+01:002012-07-26T14:04:53.944+01:00Lányok, mindenkinek köszi szépen a kedves szavakat...Lányok, mindenkinek köszi szépen a kedves szavakat és a tippeket is! Legközelebb már okosabb leszek, amikor sajttorta készítésére adom a fejem! Majd bemutatom újra!:)Erikahttps://www.blogger.com/profile/13792739446713174206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-41876787464194055292012-07-26T13:42:07.092+01:002012-07-26T13:42:07.092+01:00Gyönyörűen néz ki, ez a lényeg! Adjatok egy kiskan...Gyönyörűen néz ki, ez a lényeg! Adjatok egy kiskanalat és ha villával nem megy, én megeszem azzal!!! :))))teller-cakehttps://www.blogger.com/profile/00450545473387538173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-39226151431136285762012-07-26T12:04:44.277+01:002012-07-26T12:04:44.277+01:00Csodásan néz ki! :) Bár nincs tapasztalatom, de sz...Csodásan néz ki! :) Bár nincs tapasztalatom, de szerintem is meg lehetne próbálni zselatinnal! :)Hankkahttps://www.blogger.com/profile/15627435788076660490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-21336360969285556542012-07-26T07:17:39.468+01:002012-07-26T07:17:39.468+01:00Gyönyörűek a képeid :)Gyönyörűek a képeid :)pinkócihttps://www.blogger.com/profile/11692068206812773700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-84857663304486130062012-07-25T22:17:04.745+01:002012-07-25T22:17:04.745+01:00Erika, ez gyönyörűségesen szép lett és a fotóid is...Erika, ez gyönyörűségesen szép lett és a fotóid is nagyon széééépek:)<br />A múltkor csináltam egy sütés nélküli cheesecake-et, a recept nem írt zselatint, kicsit aggódtam is, és nem ok nélkül,mert 1 éjszakán át hűtőben volt és mikor lekapcsoltam a formát másnap, leomlott a torta :DD Viszont amelyik sajttortámba tettem zselatint, az tökéletes lett!!!Gondolom a ricotta meg a tejszín milyenségén is múlik,hogy mennyire áll össze!!!!!!Szofihttps://www.blogger.com/profile/00431336264450783387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-86291980921654210332012-07-25T21:21:54.647+01:002012-07-25T21:21:54.647+01:00Nekem nincs tapastalatom ilyen tortában, de nagyon...Nekem nincs tapastalatom ilyen tortában, de nagyon szép:)Katihttps://www.blogger.com/profile/08847263129184531346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-78935407480926717792012-07-25T21:12:36.014+01:002012-07-25T21:12:36.014+01:00Csodálatos és mennyei finom lehet ez a torta. Láto...Csodálatos és mennyei finom lehet ez a torta. Látom már az előttem szólók is megírták, hogy zselatint mindenképpen tegyél bele. Én ugyan nem teszek bele, mert Hulalát verek fel kemény habbá, és az olyan állagú, hogy sohasem esik össze a krém. Esetleg próbálj meg azt beszerezni, akkor nem kell a zselatin.Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-22206661921128930232012-07-25T21:08:10.071+01:002012-07-25T21:08:10.071+01:00Ez az a szituáció amikor le kell néznem a billenty...Ez az a szituáció amikor le kell néznem a billentyűzetre nem e csöpögött rá a nyálam! Így szuper ahogy van :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02497036648818753895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-8182463887160898682012-07-25T20:49:51.315+01:002012-07-25T20:49:51.315+01:00Gyönyörű, mégha folyós is:) Szerintem is kell bele...Gyönyörű, mégha folyós is:) Szerintem is kell bele valami zselatin, mert magában nem fog összeállni a sajtkrém, sajnos. Ma voltunk erdei áfonya gyűjtésen, képzeld vagy 4 kilót sikerült szedni, holnap is megyünk:) Hajnalban főzök egy kis lekvárt is belőle:)Különben itt is horror ára van.trollanyuhttps://www.blogger.com/profile/09422338060370020956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-30380020759483102262012-07-25T20:04:50.190+01:002012-07-25T20:04:50.190+01:00Hű de nagyon finomnak néz ki! Én is szoktam zselat...Hű de nagyon finomnak néz ki! Én is szoktam zselatint tenni bele, ha ilyen dermedős sütit készítek! Kisérletezzél vele, biztosan megtalálod az igazit:)Emihttps://www.blogger.com/profile/08607742029943514713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-88177733722735614772012-07-25T17:43:47.138+01:002012-07-25T17:43:47.138+01:00Nagyon-nagyon guszta!Nagyon-nagyon guszta!Seffer Lillahttps://www.blogger.com/profile/07804538764486916866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-30791185702559590252012-07-25T15:53:16.971+01:002012-07-25T15:53:16.971+01:00Nagyon gusztusos, ennivaló lett a tortád!
Ha habfi...Nagyon gusztusos, ennivaló lett a tortád!<br />Ha habfixálót vagy zselatint keversz bele, keményebb lesz az állaga.marisz57https://www.blogger.com/profile/13621747415690644493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-33062001387816836672012-07-25T15:10:12.208+01:002012-07-25T15:10:12.208+01:00Nekem is szétfolyt az első próbálkozásom, de annyi...Nekem is szétfolyt az első próbálkozásom, de annyira, hogy pohárban kellett szervíroznom :)<br />Valószínűleg (legalábbis részben)az is hozzájárult ehhez, hogy nem teljesen lehűtve öntöttem rá az áfonyamártást!<br />A következőnél már nem a hűtőbe, hanem 8-10 percre a sütőbe tettem a kekszalapot, raktam habfixálót a tejszínhez, teljesen lehűtöttem a mártást ( ez már szedres volt) és gyönyörűen lehetett szeletelni! Fehér csokit is olvasztottam a krémhez, így cukrot nem is kellett használnom!Obertinghttps://www.blogger.com/profile/16447529995896381724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-48948584528004308332012-07-25T14:21:28.899+01:002012-07-25T14:21:28.899+01:00Köszi Aleda, igen biztosan kell bele valami ami ez...Köszi Aleda, igen biztosan kell bele valami ami ezt a nagy mennyiségű krémet lefixálja!:)Erikahttps://www.blogger.com/profile/13792739446713174206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8699201156638153572.post-34868272960702726422012-07-25T14:12:57.257+01:002012-07-25T14:12:57.257+01:00Nagyon szeretem a szeder és áfonya ízét, na meg pe...Nagyon szeretem a szeder és áfonya ízét, na meg persze a színét is. Nagyon jól néz ki a tortád, még ha szeletelés után nem voltál vele megelégedve, szerintem az íze finom volt. Hasonló tortakrémekbe és használok zselatint, különben szétesik, bármennyit hűtheted.Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.com