A húsok sütéséhez ő ért igazán. Tudja, mert precízen kiszámolja, hogy pl. x kg pulyka hány perc alatt sül meg, méri az időt közben, egy perc csúszás sem megengedett. Ugyanez a steak esetében is, 1 percig az egyik fele, 1 percig a másik, majd még további 5 percig fordítgatni. Pont így lesz jó: rózsaszín (medium-közepesen átsült).
Ritkán van főzhetnékje, de annál jobban értekelem mikor megteszi.
Hááát, ez a steak mesés, én is így szeretem, medium! Nálunk is a férfiak a "hússütők" :)
VálaszTörlésNagyon guszta! El ne vedd a fakanalat a kezéből! Ügyes dícsérjed gyakran!
VálaszTörlésHúúúúú, de gyönyörű lett az a husi! :)
VálaszTörlésÜgyes ismét:)
VálaszTörlésMár látványra is csodálatos, nagyon profi hússütő a férjed.Jó nagyokat nyelek, és még szemezek vele egy kicsit.:)
VálaszTörlésNagy gratula John!!!
VálaszTörlésErika csodás lett a husi.
Jól néz ki a cuccos:) Gratulálok a "kis" vejemnek .
VálaszTörlésGratulálok a " Kis " vejemnek. Jól néz ki a cuccos. :))
VálaszTörlésMennyire jól néz ki! Nagyon jól jönne ebédre...:)
VálaszTörlésKöszi mindenkinek , majd átadom a kedves szavakat a férjnek:)
VálaszTörlés