2013. október 20., vasárnap

Bejelentkezem...


Több hónapos szünet után végre hírt adok magunkról és ha csak egy rövid bejegyzés erejéig is, de leporolom szegény blogomat. Történt hát, hogy újabb leánygyermeknek adtam életet, Abi mellett most már Hannah baba is életünk és éjszakáink bearanyozója lett.
Két pici gyermek anyukájának lenni igazi kihívás, de napról napra könnyebb lesz és az idő nekünk dolgozik érzem. :-) Kedves blogtársaim  -velem együtt még két másik újdonsült gasztroblogger anyukát- virtuális babaköszöntővel leptek meg. A gyönyörű ,,komatálakat" mindenkinek ajánlom figyelmébe, én pedig ígéretet tettem (magamnak), hogy amint több időm lesz megsütöm/főzöm ezeket a finomságokat.

Nem titok, hogy Anikóval a Coffeinmentes blog szerzőjével nyáron egy gyerekeknek szóló receptes kiadványt jelentettünk meg, mellyel célunk az volt, hogy a válogatósabb kicsik számára is gusztusos és ugyanakkor könnyen elkészíthető recepteket ajánljunk. Az első szám pozitív fogadtatásra lelt, és abban a megtiszteltetésben van részünk, hogy mostantól a Blikk Konyha és Blikk Édes Élet magazinoknak is írhatunk recepteket. Egyelőre Anikó végzi a munka 99%-át, de már nagyon várom, hogy végre én is besegítsek neki a következő hónapok során!

Ma Abival mince pie-t sütöttünk, melynek receptjét az Édes Élet-ben olvashatjátok el, egyéb más angol finomságok mellett.


Egyelőre ennyire futotta. Közeledik a Halloween, itt a sütőtökszezon és lassan a karácsonyi receptek is előkerülnek. Tökéletes időszak ez a sütésre-főzésre, kulináris kísérletezésekre. Ennek szellemében kívánok mindenkinek kellemes napokat, blogozást, konyhai sikereket:

Erika

8 megjegyzés:

Seffer Lilla írta...

Örülök, hogy jól vagytok, én elhiszem, hogy kihívás két gyermekes anyukának lenni. Amíg a Pati csak aludt meg evett, azt gondoltam, hogy nemsokára lesz egy kistesója. Hát most már nem így gondolom, most már azt gondolom, ráérünk még a kistesóval. Pati felér három eleven fiú gyerekkel :) Kitartást, és élvezd ki minden egyes percét a kis csöppöknek :)

Marcsi írta...

Erika!
Már nagyon vártam ezt a csodálatos hírt,hogy megérkezett az új baba.
Gratulálok, nagyon sok erőt,egészséget, boldogságot kívánok immár a két gyermekes anyukának és apukának.
Abi hogy fogadta a kistesót?
Hannah fotóját is várom.

Torma Cauli írta...

Sok szeretettel üdvözöllek Benneteket, jó volt újra olvasni és gondolni rátok... :-)

María írta...

Gratulálok Hannah baba születéséhez :)! Abi nagyon édes! Ő hogy fogadta a Kistesó érkezését?? Ugye majd a Piciről is teszel fel képet?

Hankka írta...

Gratulálok kislányotok érkezéséhez, nagyon jó egészséget kívánok a babának és a mamának! :) Abi igazi kis hölgy már, látom, nagyon ügyesen segít neked! :)

Györgyi írta...

Gratulálok az új kis jövevényhez és kívánok nagyon sok örömet a gyerekek nevelgetésében :)
Jó, hogy jelentkeztél :)

teller-cake írta...

Szívből gratulálok Nektek én is, üdv a "2gyermekesanyukák" klubban! ;-) Hidd el, csak az eleje lesz nehéz, aztán olyan szépen összeszoknak és szórakoztatják egymást, na meg a szülőket... :-D

Erika írta...

Köszönöm mindenkinek! :-)
Abi jól fogadta a tesót, nem féltékeny, kedves vele. Lesz majd a fotó a piciről is később ;-)