2012. június 3., vasárnap

Bye-bye Budapest...


Mi lassan búcsúzunk Pesttől. Vissza Dublinba...Az ember mindig magával visz egy-egy képet vagy gondolatot ami az utazás alatt gyülemlett fel. Még jobb, ha ezt meg is örökíti! A kertünk az egyik, itt Abi megunhatatlanul bandázott, hintázott, kutyázott, hidat mászott, tőzegezett, életveszélyes kalandokba keveredett és még sorolhatnám. Kevés gasztro feljegyzés született a napokban, de ennek ellenére sok finomságot ettünk-ittunk. A mai Libamájfesztivált ki kellett hagynunk, de talán jövőre bepótoljuk ezt is (aki megkóstolta a libamáj ízesítésű fagylaltot az megoszthatná itt az élményeit)! Nagyon jó színházi előadásokat is láttunk, amivel most egy darabig be kell érnünk sajnos. Hamarosan már a konyhámból jelentkezem. Nem lesz eper meg cseresznyés finomság, és semmi olyan gyümölcs ami itthon már javában érik...de azért igyekszem majd azt az űrt is pótolni valahogy...legalább augusztusig!







10 megjegyzés:

Seffer Lilla írta...

Remélem élményekkel feltöltődve indultatok haza, ami kitart a következő látogatásig. Addig is várjuk a következő sütős-főzős bejegyzésed!

NYAMMM írta...

Örülök, hogy jól telt a szünidödőtök:)Várlak vissza a konyhádba:) Libamájfesztiválra én sem jutottam el végül, de sokan mondták, hogy jobb is:)

Erika írta...

Lilla, köszi!:)

Nyammm, köszi, akkor nem maradtunk le sok mindenről:)

trollanyu írta...

Jó utat nektek hazafelé:) Libamájas fagyiról még nem hallottam, de mondjuk annyira nem is csigázott fel:)

Névtelen írta...

Hozzatok egy kis meleget, légyszi, légyszi, légyszi!!! :)
Ági

2hounds írta...

Írj majd, ha megjöttetek!! Látom, tettél fel Maxikáról is képet, elégedett vagyok. :))

Emi írta...

Nagyon szép napjaitok lehettek otthon! És remélem meleggel, nyárral is feltöltődtetek, mert félős, hogy az itteniről épp lemaradtatok:)

Bors and Pepper írta...

Remélem szerencsésen megérkeztetek! Ilyenkor kell 1-2 nap, mire az ember visszarázódik, igaz? Az a kutyatarkó nagyon cuki (a sacié :)

Erika írta...

Köszi lányok!:)
Hát most itt sincs túl meleg, de természetesen holnaptól melegszik, mikor már nem leszünk itt :D

The Hungry Herbalist írta...

Bors and Pepper:igen az a Sacus lenne:)Nekem altalaban 1-2 het kell a visszaszokasra;)