2012. május 21., hétfő

Greetings from Budapest...

Túléltem a repülést Abival! Még hogy nem lehet 16 hónapossal kulturáltan utazni! Egy hős volt, ő adta nekem a pozitív energiát a 3 nagy légörvény között is! Amíg a többi kisgyerek üvöltött, ő nyugodtan szemlélte az eseményeket, kacsintgatott a férfi utasokra és besegített a stewardessek munkájába is. 3 óra, 3 képeskönyv, és még az Aerlingus gyümölcssalátáját is leteszteltük. Jön a vihar...:-)

(I survived my first flight with Abigail. She was my little heroine, and gave me strength during the long journey. Very bumpy flight indeed! She was flirting with the men and helped out the flight attendants. We enjoyed reading her books and even tried that fruit salad. Delicious!:) She is missing her Dada...xxx.)






12 megjegyzés:

marisz57 írta...

Legyetek üdvözölve itthon!

Emi írta...

Nagyon ügyes kislányod van:)) Élvezzétek az otthonlétet, majd jöhet a beszámoló:))

Aniko írta...

Erika! De jó Nektek! Úgy látom jó az idő, és virágzik a bodza! Ennél jobb időzítést elképzelni sem lehet! Have a good time in Budapest!

Gizi írta...

Köszöntelek Benneteket Magyarországon!!!! Érezzétek jól magatokat, és élvezzétek a napsütéses szép időt. Nagyon szépek a képek!!!:)

Erika írta...

Marisz, köszönjük szépen!

Emi köszi, szerintem hamarosan sütök egyet:)

Emma, írok majd e-mailt!:) Örülök én is a bodzának!

trollanyu írta...

Nagyon ügyes a kis Abi, ő már rutinos repülő lesz:) Élvezzétek az otthon töltött időt:)

Seffer Lilla írta...

Érezzétek jól magatokat, és használjátok ki az itthon töltött időt!

NYAMMM írta...

Üdvözöllek itthon:)

Unknown írta...

Nagyon ügyes a kis hölgy :) Érezzétek jól magatokat!!

Erika írta...

Köszönöm lányok, szuper itthon:)

Bors and Pepper írta...

Ó, de ügyes kislány! Mindig csodálkozok, hogy némely baba/kisgyerek milyen szépen türelmesen viseli a repülöútat. Portugália is kb. 3,5 óra, nem lehet azért könnyü nekik! Az a tacsi kutyó nagyon cuki ott a képen :)

The Hungry Herbalist írta...

Bors and Pepper: hat igen valtozo. Dublin kb. 3 ora...most a visszautat megszenvedtuk. :) Saci neveben is koszi, drotszoru szepseg!:)