2012. november 2., péntek

A színfalak mögött


Magyarok Írországban címmel indult el az Írből ír nevű blog sorozata, mely az itt élő magyarok bemutatását tűzte ki célul. Első körben az én történetemet olvashatja a kedves érdeklődő. Kicsit talán a kulisszák mögé is bepillantást enged és persze az itteni élet/lét egy-két kérdésére is választ adok. A konyha és a főzés pedig ismét központi helyet kapnak. Olvassátok szeretettel:

Erika

10 megjegyzés:

Kati írta...

El is olvastam, köszönöm neked és a blog írójának, hogy egy picivel jobban megismerhettelek, hogy bepillantást nyújtottál az életedbe:)

Hankka írta...

Jó volt a bejegyzést olvasni, kicsit többet tudhattunk meg az ottani életről! :) Az esős időjárást egyáltalán nem "irigylem", viszont az optimizmust nagyon! :)

Gizi írta...

Végig olvastam, és jó volt kicsit bekukkantani a színfalak mögé. Kicsit többet megtudni rólad, a családodról, és a mindennapjaidról.

Unknown írta...

Nagyon jó volt olvasni :)

Kriszta írta...

Jó volt olvasni rólad és a családodról. Érdekes, hogy én pont akkor bukkantam rád hónapokkal ezelőtt, amikor a honvágyról írtál, azóta olvaslak.

Seffer Lilla írta...

De jó, megyek gyorsan el is olvasom!

Ági írta...

Kedves Erika!
Minden szavaddal egyetértettem. :)
Ami a gyerekprogramokat illeti, ami tőlünk telik, csináljuk! .)
Ezek után a kedves kommentek után, kíváncsi leszek, ki lesz a következő bemutatkozó! :))))) Puszi nektek, pénteken várlak benneteket Kerekítőn! :)

Erika írta...

Kati, örülök és köszönöm hogy olvastad!

Szia Hankka, igen az eső..:)

Gizike, köszi szépen!:)

Vikvi: köszi, örülök, hogy tetszett a bejegyzés!

Kriszta: köszönöm, én is kb. azóta olvaslak:))

Köszi Lilla!

Szia Ági: nagyon várjuk már a pénteket!:)

Túry Amália írta...

Nagyon jó volt olvasni Rólatok! Írország szerintem fantasztikus! Úgyhogy időjárás ide vagy oda én a gyönyörű zöld fű miatt irigykedem :) (mi nászútra autóztunk oda összesen 8300 km-t tettünk meg Anglia-Írország-Skóciában. ja és megjegyzem júniusban 17 fok volt, de imádtuk :) )

Böbe írta...

Jó volt olvasni,és kicsit bekukkantani az ottani életbe.:))